Vitare tänder med plasmablekning

Du har säkert hört talas om olika sätt och möjligheter att bleka tänder. Hos LaserVanish använder vi endast blekning med plasmaljus, vilket är ett skonsamt alternativ som ger ett verkligt bra och naturligt resultat.

Skonsam blekning av dina tänder

Vi utför tandblekning med plasmaljus vilket är den skonsammaste behandlingen för dina tänder. Blekningen utförs med väteperoxid-fri blekningsgelé och det behövs endast ett besök. Du slipper skenor till tänderna och andra krångliga tillbehör.

Blekgelén penslas direkt på dina tänder efter att ditt tandkött har täckts med ett pastaliknande material för att skydda tandköttet. För att uppnå bästa resultat ska du ha varit och tagit bort tandsten senast 3 månader innan du ska bleka dina tänder. 

Som med alla behandlingar varierar resultatet mellan olika individer pga. individuella förutsättningar och därmed kan antal behandlingar som behövs och slutresultatet att variera.

Det är inte alla tänder som svarar på blekningen och det kan t ex bero på mineralförändringar eller medicin som har orsakat fläckar på de permanenta tandämnena. Obs! Det är endast möjligt att bleka egna tänder, dvs. inte kronor eller plasttänder. Efter tandblekningen ska du i 48 timmar hålla dig borta från en del ät- och drickbara saker som innehåller mycket färgämnen t. ex. kaffe och te, rödbetor och soja.